Hôrster Hop

Hôrster
Hop

Bij ons staat kwaliteit boven alles. Wij geloven in de kracht van lokale ingrediënten en hebben een passie voor bierbrouwen met respect voor de natuur. Onze toewijding aan het produceren van 100% lokale bieren gaat hand in hand met onze zorgvuldige selectie van ingrediënten.

We halen onze inspiratie en ingrediënten uit de directe regio. Zo zijn we trots op onze eigen Hôrster hop, een uniek ingrediënt dat de smaak en karakter van onze bieren definieert. Deze hop wordt met liefde en zorg geteeld, met oog voor duurzaamheid en biodiversiteit. Het resultaat is een natuurlijk product, biologisch geteeld en vrij van kunstmatige toevoegingen.

We streven naar perfectie in elke slok die je neemt. Onze focus ligt op het brouwen van bieren die niet alleen voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, maar ook een unieke smaakervaring bieden. Elke batch wordt met zorg en aandacht gebrouwen, met de juiste balans van smaaktonen en aroma’s.

Wij geloven dat onze lokale benadering niet alleen goed is voor onze bieren, maar ook voor onze gemeenschap. Door samen te werken met lokale boeren en producenten, dragen we bij aan de groei van de regio en stimuleren we duurzame praktijken. Onze bieren vertegenwoordigen de rijke smaak en cultuur van onze regio, en we zijn er trots op dat we deze traditie voortzetten.