De brouwerij

Hôrster Beer Brouwers is een regionale microbrouwerij, gevestigd in Horst aan de Maas. Deze ambachtelijke streekbieren zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Hôrster Beer Brouwers onderscheidt zich door bieren te brouwen met kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk van lokale afkomst. Met veel zorg worden de ingrediënten gekozen. De smaakbeleving staat voorop.

Ons steven is om 100% lokale bieren te produceren, met ingrediënten uit de directe regio. Onze eigen geteelde Hôrster hop. Puur natuur, biologische geteeld en handmatig geplukt en verwerkt. Kwaliteit met respect voor mens en natuur. 

Met onze eigen brouwinstallatie brouwen we kleine hoeveelheden en kunnen we proefbrouwsels maken. Voor onze bekende bieren brouwen we grotere volumes op de installatie bij onze collega-brouwerijen.

Wij brouwen met name voor de lokale horeca, supermarkten, slijterijen en andere winkels, maar ook op speciaal verzoek voor bijvoorbeeld een huwelijk, kraamborrel, jubileum of ander bijzonder evenement, voor zowel particulieren als bedrijven. Alles is mogelijk. We denken graag met je mee.

Onze Horster bieren voorzien van namen uit het Horster dialect hebben elk een uniek verhaal en een smaak waarvan je graag nog eens geniet.