Onze Speciaalbieren

Hôrster Beer Brouwers brouwt diverse speciaalbieren met eigen geteelde hop uit Horst aan de Maas! Van blond bier tot tripel, van speciaalbier met zoethout en tijm tot bier met ‘muisjes’. 

Onze speciaalbieren


VERREKTE VLAEGEL
Tripel bier


WILDEN BIËST
Blond bier


OAVENDZUNKE
Amber bier


OAVENDZUNKE
Amber bier


Wat is er zo speciaal aan onze speciaalbieren?

VERREKTE VLAEGEL

“Verrekte Vlaegel” is een krachtige tripel van hoge gisting. De trilogie van eigen geteelde Hôrster Hop geeft ’t verrekte vlaegel zijn mooie bitterheid. Licht kruidig met verfijnde fruitige aroma’s is dit een fris doordrinkbaar bier dat bij elke gelegenheid past.

WILDEN BIËST

“Wilden Biëst” is een fris kruidig blond bier gebrouwen met wilde hop.

De wilde hop die al eeuwen groeit in de verlaten gebieden van Horst, gecombineerd met bijzondere kruiden geven dit bier zijn kenmerkende frisse smaak. Heerlijk om je dorst te lessen. Doe eens gek. Geniet!

OAVENDZUNKE

Een ondergaande zon, een prachtig rode gloed. Dit inspireerde ons om een rood gekleurd Oavendzunke te brouwen waar je even voor gaat zitten. Ideaal voor een gelegenheid als dit. Heerlijk om de dag door te nemen en lekker van te genieten.

Deze bière de garde ambrée is een wat onbekende bierstijl die z’n oorsprong vindt in Frankrijk, waar eten en drinken essentieel zijn in ’t bourgondische leven. Typerend voor Oavendzunke.

 

Speciaalbieren van Horster Beer Brouwers

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial